SET Hasicí sprej SAFE 750 MAX + držák SAFE75F

SET Hasicí sprej SAFE 750 MAX + držák SAFE75F

Novinka

592 Kč
489 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 2 ks

Externí sklad:

 0 ks

S hasicími spreji SAFE není třeba přemýšlet nad tím, zda je aplikovatelné hasivo k likvidaci požáru vhodné. Hasicí spreje značky SAFE patří mezi revoluční produkty ve své kategorii a jsou výsledkem intenzivní spolupráce s odborníky a profesionálními haVíce

Výrobce:Safe
Kód

A500007237

Part No.

S-SAFE750MAX-75F

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Popis a parametry

S hasicími spreji SAFE není třeba přemýšlet nad tím, zda je aplikovatelné hasivo k likvidaci požáru vhodné.

Hasicí spreje značky SAFE patří mezi revoluční produkty ve své kategorii a jsou výsledkem intenzivní spolupráce s odborníky a profesionálními hasiči, kteří vědí, co je potřeba k rychlému a efektivnímu hašení požárů. Hlavní složkou hasicího média je pěnový koncentrát s aktivními složkami a konzistencí pro použití v náročných podmínkách od -20 °C do 50 °C pro různé třídy požáru včetně lithiových baterií.

Představujeme vám novinku v kategorii hasicích sprejů – model SAFE 750 MAX. Tento univerzální pěnotvorný hasicí prostředek je ideální pro rychlou a efektivní eliminaci začínajících požárů v různých prostředích, jako jsou automobily, dílny, garáže, domácnosti, kanceláře, při grilování či kempování.

SAFE 750 MAX však nabízí mnohem více. Je jedním z mála hasicích prostředků na trhu, který dokáže účinně hasit i začínající požáry lithiových baterií. Tyto baterie jsou dnes běžnou součástí mnoha produktů, jako jsou vysavače, elektrokola, elektrokoloběžky, drony, telefony, počítače a další elektronická zařízení.

VÝHODY SPREJE:

Hasivo i na požáry lithiových baterií
Speciálně navržené hasivo pro model SAFE 750 MAX obsahuje pěnový koncentrát BETA EFFEM, který vyniká vysokou účinností smáčivosti a ochlazení. Při aplikaci přímo do článků baterie dochází k antikatalytickému účinku, který je doprovázen smáčecím procesem, izolací kyslíku a dušením, což vede k okamžitému aktivnímu chlazení. Tento komplexní proces umožňuje rychlou a efektivní eliminaci začínajícího požáru.

SAFE 750 MAX je tak nepostradatelným pomocníkem v boji proti požárům v různých situacích a prostředích, poskytující klid a bezpečí v každodenním životě.

Univerzální použití
SAFE 750 MAX je jedinečný svými širokými možnostmi použití a univerzálností při hašení požárů. Tento hasicí prostředek je ideální pro hašení požárů třídy A – pevných látek, třídy F – jedlých olejů a tuků, a také pro hašení zařízení pod elektrickým proudem (do 1000 V z minimální vzdálenosti 1 m).

Bez druhotných poškození
Hasivo po použití nezanechává, na rozdíl od jiných prostředků hašení, menší (fleky, skvrny, …) nebo větší druhotná poškození na nezasažených místech.

Velký rozsah teplot pro skladování i použití
Nabízí 750 ml aktivního hasiva s účinnou dobou hašení až 25 sekund. SAFE 750 MAX je odolný vůči mrazu až do teploty -20°C, což zajišťuje jeho dlouhou trvanlivost a umožňuje jeho bezpečné uložení ve vozidlech i během zimních měsíců.

Snadná manipulace
Hasicí sprej SAFE 750 MAX disponuje kompaktními rozměry a malou hmotností. To znamená že každý je schopen jej okamžitě použít (stejně jako běžný sprej) a ovládat ho bez problémů může dítě i senior. Stačí odjistit sprej stisknutím červené bezpečnostní pojistky, přiblížit se do bezpečné vzdálenosti k ohni, namířit rozprašovač spreje na ohnisko požáru a uvést sprej do činnosti stlačením zelené spouště na hlavici hasicího spreje.

Váš bodyguard v případě požáru
Sprej je vždy po ruce a připravený k okamžité likvidaci požáru již v jeho zárodku.
Představte si, že máte v rukou mocný nástroj, který může zachránit váš domov, vaši rodinu a váš majetek před ničivými plameny. To není sen, s hasicím sprejem SAFE 750 MAX  je to realita!

TECHNICKÁ SPECIFIKACE:

Objednací kód: SAFE 750 MAX
Třídy požáru: A, F a E
Hasicí schopnost:
A - Pevné látky
F - Oleje a tuky
E - Lithiové baterie do 100Wh a elektrická zařízení pod proudem do 1000V
Hasicí látka: pěnový koncentrát BETA EFFEM, biologicky odbouratelný a netoxický
Pohonná látka: dusík / N2
Tlak (při plném obsahu): 1.0 MPa při 25 °C
Dostřik: 3 - 4 m
Doba činnosti při hašení: 25 s
Objem hasiva: 750 ml
Teplota pro dlouhodobé skladování: - 20 °C až +50 °C
Hmotnost: 1000 g
Rozměry: 74 x 310 mm
Prostředí: Bio odbouratelný a netoxický
Testováno: EQC

Obsah balení:
1x sprej SAFE 750 MAX
1x držák SAFE 75F

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044