Vážení zákazníci, vzhledem k aktuální povodňové situaci může docházet k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, v Moravskoslezském a Olomouckém kraji.

Konektor 2 AC výstup pro Antik Water Heater V3

Konektor 2 AC výstup pro Antik Water Heater V3
 
771 Kč
637 Kč bez DPH

Hlavní sklad:

 0 ks

Externí sklad:

 39 ks

Originální konektor pro připojení k druhému AC výstupu u solárního regulátoru ANTIK Water Heater PWH 01 V3. Díky připojenému konektoru k regulátoru (schovaný pod krytkou), lze poté připojit přes konektor druhé zařízení k regulátoru. Popis funkce 2xVíce

Výrobce:ANTIK Technology
Kód

A500007105

Part No.

ANTIKV3-KON

Záruka
24 měsíců
DPH
21%
Hodnocení produktu
Hodnoceno 0x
 

Možná vás bude zajímat

1
  Kód Název produktu Výrobce Status     Cena s DPH Cena bez DPH Dostupnost  
Solární regulátor MPPT Antik Water Heater PWH 01 V3 3kW (pro fotovoltaický ohřev vody) A500007101 Solární regulátor MPPT Antik Water Heater PWH 01 V3 3kW (pro fotovoltaický ohřev vody)
ANTIK Technology
 
9 860 Kč
8 149 Kč bez DPH

Popis a parametry

Originální konektor pro připojení k druhému AC výstupu u solárního regulátoru ANTIK Water Heater PWH 01 V3.

Díky připojenému konektoru k regulátoru (schovaný pod krytkou), lze poté připojit přes konektor druhé zařízení k regulátoru.

Popis funkce 2x AC výstup u regulátoru ANTIK WATER HEATER V3
- Solární střídač přepne ohřev na sekundární výstup v případě, že teplota vody na externím čidle dosáhla nastavené teploty pro ohřev fotovoltaikou nebo i v případě, že obvod byl odpojený termostatem (zařízení detekuje nulový proud).
- Druhý výstup zůstane zapnutý do doby, než teplota na externím čidle neklesne o 5 stupňů pod nastavenou teplotu pro fotovoltaiku. Pokud v době přepnutí na druhý výstup je detekován nulový proud (výstup není zapojen) zařízení se přepne zpět na první výstup a nebude přepínat na druhý výstup. Funkce zálohy ze sítě na druhém výstupu není podporována.

Dotaz k produktu

Váš e-mail
Dotaz
Odeslat dotaz

Kontaktujte nás!

491 041 044